Bliv narkotestet i Bilka – ikke en god idé!

Nu kan man i trekantsområdet købe narkotest i Bilka. Narkotesterne hænger ved kassen sammen med kondomer og graviditetstest. Dette er absolut ikke en god idé!

Bilka har ikke kompetencerne til at rådgive omkring narkotikatestning
Bilka udtaler at det er ment til en hjælp for foreninger og diskoteker som har brug for at teste mennesker for narko. Dette ansvar kan Bilka slet ikke løfte, de har jo ikke kompetencerne og viden på området. Hvor skal kunderne ringe hen for at få vejledning til det hav af problemstillinger der kan opstå?

Man kan ikke sælge narkotest uden grundig vejledning!
Der er flere gældende faktorer som man skal være klar over når man anvender en narkotest. Da resultatet kan have store konsekvenser for den person som bliver testet, er det MEGET vigtigt at den som udfører narkotesten ved hvordan man skal tolke og forholde sig til et eventuelt positivt resultat.

Krydsreaktion
Narkotest er et rigtig godt redskab i kampen mod misbrug af rusmidler, men det kræver at man ved hvordan man skal forholde sig til resultaterne. Det er således at en narkotest reagerer meget bredt på alle substanser indenfor den type narkotika den tester for. Det betyder at visse lægemidler kan give et positivt resultat på en narkotest. Kodimagnyl giver positivt resultat på en Opiat-narkotest da Kodimagnyl indeholder kodein som er en del af opiat-gruppen (heroin, kodein og morfin). Læs alt om narkotest og narkotikatestning her

Her tænker du på “Bliv narkotestet i Bilka – ikke en god idé!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *