Hvor længe kan hash spores i kroppen

Præcist hvor længe hash kan spores i kroppen med en narkotest, er lidt svært at svare på. Mange faktorer gør sig gældende og det er derfor meget individuelt hvor længe en person kan være positiv på en hash test. En hash test måler ud fra den aktive substans i cannabis, THC.

THC ophobes i kroppens fedtvæv og kan, hvis man ryger dagligt i en længere periode, spores i op til flere måneder på en urin hash test. Generelt kan alle stoffer spores længst tid i urin, hvorimod de i spyt og blod kan spores noget kortere tid.

Følgende faktorer gør sig gældende

Der er som nævnt ovenfor stor forskel på hvor længe man kan spore hash, afhængig af omfanget af misbruget. Man kan inddele faktorerne for hash sporingstider i følgende kategorier: kronisk misbrug (dagligt indtag), sporadisk misbrug (f.eks. et par gange pr uge) og enkeltstående tilfælde.

Derudover skal man vide at en hash test ikke måler koncentrationen fra 0, men derimod ud fra en given grænseværdi (også kaldet cut-off) i nanogram pr. mililiter (ng/ml). Standard grænseværdien på en hash test er 50 ng/ml, men man kan også få hash tests med 200 og 300 ng/ml. Desuden findes også en hash test som indeholder alle 3 grænseværdier, så man kan få en indikation af hvor høj/lav koncentrationen er.

Grænseværdi (cut-off)

Når en test måler ud fra en grænseværdi, betyder det at koncentrationen skal være derover, før testen reagerer. Det vil sige at hvis en hash test med en grænseværdi på 50 ng/ml viser positiv (hash påvist), betyder det at koncentrationen af THC ligger over 50 ng/ml. Man ved altså ikke hvor langt over 50 ng/ml koncentrationen af THC ligger. Det vil altså sige at jo højere grænseværdien er, jo højere skal koncentrationen af THC være for at testen bliver positiv.

Hvad betyder det så for sporingstiden?

Lad os tage udgangspunkt i de 3 ovennævnte grænseværdier (50, 200 og 300 ng/ml). En person som har en koncentration af THC på 500 ng/ml, vil være positiv på alle 3 grænseværdier. Efter noget tid uden yderligere indtag, vil koncentrationen falde til, lad os sige 250 ng/ml, og så vil kun 50 og 200 ng/ml vise positiv og så fremdeles. Det betyder også at jo højere grænseværdi testen måler ud fra, jo kortere tid kan personen være positiv på testen.

Så længe kan hash spores i urinen

Ca. 1-4 døgn ved enkelt indtag på 50 ng/ml.
Ca. 7-10 døgn ved sporadisk misbrug på 50 ng/ml.
Ca. 4-8 uger ved dagligt misbrug på 50 ng/ml.

Ca. 1-3 døgn ved enkelt indtag på 200 ng/ml.
Ca. 2-4 døgn ved sporadisk misbrug på 200 ng/ml.
Ca. 12-16 døgn ved dagligt misbrug på 200 ng/ml.

Ca. 1-2 døgn ved enkelt indtag på 300 ng/ml.
Ca. 2-3 døgn ved sporadisk misbrug på 300 ng/ml.
Ca. 6-9 døgn ved dagligt misbrug på 300 ng/ml.

Ovenstående sporingstider er vejledende, da det er individuelt hvor længe en person er om at udsondre THC. Grænseværdierne på hash tests, kan heller aldrig garanteres at ligge 100% præcist og kan faktisk variere helt op/ned til +-25%.

For information om hvor længe hash kan spores i blod og spyt, læs da dette indlæg

141 meninger om “Hvor længe kan hash spores i kroppen”

 1. Hvor længe hash kan spores, afhænger af hvor ofte og hvor længe man har røget. Jo længere og oftere, jo længere sporingstid. Har en person røget en enkelt gang, er sporingstiden få døgn. Har en person røget dagligt i en længere periode, kan det spores i flere måneder.

  1. Jeg har været med til at ryge en joint med 2 g i men det er først gang jeg har røget i lang tid siden og ville vide hvor lang tid der går før det er ude

   1. Kan hash spores i hårtest, selvom jeg er stoppet.?

    Altså. Hvis jeg skal testes om 3 mdr. Og jeg klipper håret om 15 dage, for at starte på en frisk.
    Stoffer tager en uges tid om at komme ud i håret.
    Men er hash ligesom med urintest. Altså. Kan det bliver ved med at spores i håret, selvom at jeg er stoppet ?

    Mvh.

  2. Hej hos lægen var der 0.005 thc i min urin prøve politiet vil nu indrage mit kørekort
   Min læge sagde ellers prøven var fin hvordan skal jeg forholde mig?

  3. Hej jeg har røget hash siden jeg var 14 år hver dag Og nu er jeg 20 år og er stoppe for lidt over 4 uge siden ville det kunne vise sig i spyt prøve eller bold prøve

 2. Hej. jeg har et spørgsmål : jeg har røget hashen hver dag i lidt over 10år og lige kan jeg se at min værdital er over 300 , har på nuværende tidspunkt ikke røget i 4 uger på tirsdag, uden at mine tal på nogen måde er faldet , jeg vil så gerne høre hvornår jeg kan regne med at tallene begynder og falde ?? Vil gerne sige at jeg om dagen røg alt mellem 2,5 til 5 gram hver dag.

  1. Jeg ved fra da jeg stoppede sidste år (september), og indtil D.10 i sidste måned der lå mit tal stadig på 5, og startede med et tal på 317. Hvor længe fra til det begynder at falde aner jeg ikke, men det kommer til at tage måneder, for jeg røg kun omkring 1-1,5g om dagen på daværende tidspunkt 🙂

 3. Jeg har røget siden sommer lidt on and off så stortset hverdag, lige side, hvor lang tid ville det tag og få det ud? Da jeg mistede mit kørekort for få dage siden. Og vil gerne ud og kører inden jeg mister det i 3 år.. stoppede med og ryge den
  7/12-16. Er der så på en eller anden måde man kan få det hurtigere ud af kroppen.

  1. Det kommer til at tage måneder at få THC’en ud af din krop, eftersom du har røget dagligt i så lang tid. Der er ikke rigtig noget at gøre for at fremskynde det…

   1. Jeg har røget siden jeg var 13 nu jeg 30. Jeg skal på fodlænke og kriminalforsorgen de gav mig 14 dage til at lægge ren urinprøve. Jeg lagde helt ren prøve på de 14 dage, ved hjælp af masser af ren citronsyre, tranebærsaft og mellem 15-20 ml ren æblecider eddike om dagen og så sørg for at svede ved hjælp af træning.

 4. Hej

  Jeg tog 3 hiv af en joint med 0,4 gram hash. Jeg er ikke engang påvirket men utrolig bange for at det nu kan spores. Det er et år siden jeg sidst røg en joint . Ville det ikke være uden af kroppen hurtigt ?

 5. Hej, jeg har røget en smule hver dag det sidste år, og stoppede med det for 7 dage siden. Hvor lang tid kan det spores på en test?

 6. Hej jeg har røget en gang i de 2 weekender før d. 13/1 2017 og samme weekend d.13. Jeg har ikke røget siden d.13 og skal have en pistest sikkert i marts måned. Kan jeg nå og få det renset fra min krop?

   1. Jeg tog lidt under en halv hashkage i går ved 16 tiden, det er første gang jeg nogensinde har prøvet det, hvor lang tid indtil, at det ikke kan spores?

    1. Det er meget svært at svare på, da det er umuligt at vide hvor meget THC du har indtaget. Men som udgangspunkt siger man at et enkelt indtag af THC kan spores i op til 4 døgn, ved en cut-off på 50 ng/ml

 7. Hej jeg røg to små hvæs får lidt over en månede
  Siden og røg to hvæs i dag hvor langt tid går der
  Før det ikke kan spores i urinen

  1. Der er vi nede på x-antal døgn. Man siger at et enkelt indtag kan spores op til ca. 4 døgn ved cut-off på 50 ng/ml.

 8. Hej jeg har røget sådan on and off med gennemsnitligt en uges mellemrum med undtagelse af de sidste par dage. Sidst jeg røg var i dag og før det var så i fredags og før det var så sidste fredag..
  Mit spørgsmål går ud på, hvornår vil jeg være ren i forhold til et cut off på 50ng?

  Tak for hjælpen

 9. Hejsa,

  hvis jeg nu har røget hver weekend i en længere periode med en pause på 2 uger og jeg sidst røg igår (mandag), hvornår vil jeg så være clean?

  1. Det er svært at svare specifikt på. Vejledende sporingstider siger at man ved sporadisk indtag af THC, kan være positiv i op til ca. 10 døgn. Bemærk at det er vejledende med sporingstider, og man kan derfor ikke i helt individuelle tilfælde, sige præcis hvornår THC er ude af kroppen, eller under en given koncentration.

 10. Jeg røg en halv joint med ca. 0,5 gram hash i nytårsaften. Kan man se det hvis jeg får taget en urinprøve nu?

  1. Hvis ikke du har røget på andre tidspunkter, så nej. Et enkelt indtag kan kun spores i få døgn i urinen, selv ved lave grænseværdier.

  1. Svært at svare specifikt på, da det kommer an på flere faktorer. Først og fremmest er det individuelt hvor hurtigt kroppen udsondrer THC’en. Men i forhold til gennemsnits sporingstider, bør det være under en grænseværdi på 50 ng/ml efter ca. 10 døgn.

 11. Hej jeg har røget ca 5 gram hver dag i 10 år og skal aflevere en urinprøve i sverige om 14 dage jeg stoppede med at ryge den 20 januar mon det er ude af mit system til den tid nu ved jeg ikke hvilke urinprøve de laver i Sverige hvis der er nogen der ved det må de gerne svare tak prøven ska nok afleveres omkring d 14 marts og det gælder en vigtig retssag jeg har købt 3 hadhtester hvor grænsen er 50 tog en test 20 februar den var positiv desvære har spist sundt og gjort mit til jeg sveder meget bla har jeg læst mig frem til spinat og broccoli hjælper meget og holdt mig væk fra søde sager mon 2 måneder er nok til det er ude har 2 test mere jeg vil ta inden retssagen

  1. Hey Kim har hørt det hjælper og drikke citron saft og en masse vand. Altså de der citeonformede med grøntlåg:)

 12. For 3 uger siden og 14 dage frem, røg jeg stort set med på en lille joint hver aften (jeg røg 8-10 hvæs pr. gang. Jeg har idag ikke røget i en uge. Hvornår vil en urintest være negativ?

  1. Svært at svare så specifikt på, men et bud vil være op til yderligere 14 dages tid for at nå under 50 ng/ml. Det kommer også an på hvor stærkt THC indholdet har været.

 13. mig og nogle venner røg nogle få hiv af en joint (1 gram) sidste weekend 25 marts. hvor lang tid kan det spores i håret? vi skal tage en hår prøve om cirka 25 dage 🙂 på forhånd tak

 14. Hej. Jeg har røget hash hver weekend i cirka 2 år og har røget omkring 2-5g pr weekend. Hvor lang tid vil der cirka gå før jeg bliver clean?

  1. Da det er et kontinuerligt forbrug i en længere periode, kan det i nogle tilfælde tage op til flere måneder at kommer ned under en koncentration på 50 ng/ml. Men jeg vil dog vurdere at det kræver et forbrug med lidt kortere intervaller end hver weekend. Køb eventuelt nogle gradueringstest, så kan du løbende se hvor hurtigt/langsomt koncentrationen falder: https://www.narkotikatest.dk/shop/thc-test-194p.html

 15. Hej, jeg har røget hash i 7 år, ca 2 g om dagen- stoppet med det den 5 februar i år og skal aflevere en urintest pga af kørekort den 25 april, ville den være ude af min system inden der?

  1. I princippet vil du stadig godt kunne ha en lille koncentration af THC i kroppen, selv efter 2 1/2 måned uden indtag.

 16. Jeg har røget hver dag i 4-5 måneder og stoppede for 14 dage siden. Tog en test idag hvor den kunne måle op til 200ng og den er stadig på 200…
  Hvor lang tid går der før at den er nede på 100?

 17. jeg har røget hver dag i godt og vel 10år. og stoppede for 10 dage siden den 7/4
  mit spørgsmål lyder : hvor længe vil det kunne spores i min krop

 18. Hej
  Hvis vi antager at man før den 20. April (røg 0.2 gram) ikke havde røget i 9 dage dvs. 11/4-17 og før det havde røget 0.5 gram hverdag. Hvor lang tid vil det tage at få helt ud af kroppen ?

  1. Med et dagligt forbrug i længere tid, ophober THC’en sig i kroppens fedtvæv, og kan være flere måneder om at udsondres.

 19. Hej, jeg har røget hver dag siden december 2016 men har stoppet den 29.03 og siden da ryger jeg on og off, måske 3-4 gange om ugen.. Røg min sidste joint igår og skal til urinprøve snart.. Så har jeg 2 spørgsmål: 1. Hvor lang tid kan det spores?
  2. Når jeg skal til urinprøve ved lægen, bliver det så under opsyn eller? Tak på forhånd 🙂

  1. Du skal nok regne med at det kan spores i nogle måneder. Urinprøven hos lægen er sikkert ikke overvåget, deres procedurer er ikke specielt professionelle.

 20. Hej jeg røg i 4-5 gange for ca. 2 uger siden, hvor jeg så ik har røget i indtil igår hvor jeg røg en halv joint, med ca. 0.6 g i.
  Hvornår vil du sige det ikke kan spores i min urin?

  1. Hvis det angivne er det eneste du har røget, så vil jeg skyde på du er under 50 ng/ml efter 10-16 dage.

 21. Hej, jeg har røget ca en halv joint d. 5 maj (0,5 gr) og en joint med 0,25gr hash i for 3 uger siden. Hvor lang tid går der før det er ude af mit system?

  1. Hvis ikke du har røget andet end det angivne, vil du formentlig være negativ på 50 ng/ml efter nogle døgn til en uge.

 22. Hej. Har røget 5 joints i hele mit liv, den sidste var for ca. 30 dage siden, hvor jeg blev temmelig skæv. Mit spørgsmål er om det stadig ville kunne spores i en urintest om et par dage?

   1. Hej Jeg har røget hash i 4 dage nu (1,2 g cirka fordelt på de 4 dage) kan det spores i min urinprøve hos lægen den 8. Februar?

 23. Hej. Jeg skal tage en urintest inden for den næste uges tid. Jeg røg en enkelt joint for 2 uger siden, og ellers har jeg kun røget en halv ca. en gang hver anden måned måske. Hvor lang tid vil du skyde, at en enkelt joint kan spores ved en urintest?

 24. Hej.

  Jeg røg 4-5 hvæs af en joint. Ca 5 dage efter røg jeg ca det samme igen. Det skal siges disse joint’s var utrolig milde, dvs ikke ret meget hash i. Før jeg røg disse 2 er det hvertfald 1-2 måneder siden jeg sidst rørte noget.

  Hvor længe vil det kunne spores i mit urin?

 25. Hej jeg har røget hver dag i en længere periode, har haft en pause på 5.5 uge og har røget ca 6 hiv på en uge . Hvor længe kan det spores ?

 26. Hej.
  jeg røg et sug fra en joint for ca. et måned side vil det så stadig være i pisset, hvis jeg tager en test idag?

 27. Hej

  Jeg røg nogle sug af en joint her d. 20. Det skal lige siges at jeg er førstegangsryger. Herefter har jeg haft det meget dårligt, bl.a. med svedeture og voldsomme mavekramper. Kan det have noget med hinanden at gøre? Og i så fald, hvornår er det ude af kroppen?

 28. Hej

  Jeg røg nogle sug af en joint her d. 20. Det skal lige siges at jeg er førstegangsryger. Herefter har jeg haft det meget dårligt, bl.a. med svedeture og voldsomme mavekramper. Kan det have noget med hinanden at gøre? Og i så fald, hvornår er det ude af kroppen?

 29. Hejsa er det muligt og fortynde thc’en i kroppen? tænker via en masse vand, citrion saft og en masse motion?

 30. Hej

  Hvis jeg har røget om and off de sidste 4 år, Men har holdt en pause på et par uger tidligere, Men begyndte igen og røg hver dag i godt og vel 2 uger, hvor jeg så efterfølgende ikke har røget i 14 dage og så røg med på 2 joins i går – Hvor lang tid vil du skyde der vil gå før jeg er clean med en urin hash test på 50 ng?

 31. Hej røget en halv joint hver aften i et en måneds tid. Sidste gang var i går og skal ligge en urinprøve her den 13 september. Vil det kunne ses i prøven?

 32. Hejsa. Grundet min sygdom (hjernekræft) har jeg været på en Cannabis kur, med høj THC olie. Men jeg bryder mig simpelthen ikke om skævheden, så jeg er hoppet af igen! Jeg var oppe og tage ca. 6 dråber olie af 60% THC olie 1 gang daglig. Tog det over 30 dage, og startede ved 1 dråbe og var på 6 dråber, da jeg hoppede af. Jeg er nu blevet clearet til at kunne køre bil, men jeg vil helst ikke ha taget mit kort. Hvornår vil i skyde på jeg er THC fri, og hvor kan man købe en test? På forhånd tak!

  1. Hej,
   Jeg har ikke den store erfaring med cannabis olie og hvor længe det kan spores. Mht om der findes en test hvor man kan tjekke om “man kan køre bil”, så er svaret nej. For alle test som kan købes, er såkaldte screeningsanalyser og måler ud fra en bestemt grænseværdi. Hvis politiet tager en blodprøve, vil denne blive analyseret ud fra en meget lavere grænseværdi, og så kan resultatet sagtens være negativt på “din egen købte test”, og positiv på politiets blodanalyse.

 33. Hej.
  Jeg har røget hash dagligt i cirka 22år, med kun meget få pauser ca 21 år med et dagligt forbrug på mellem 2-5 gram, det sidste år har jeg røget cirka 1 gram pr dag på majspibe. jeg stoppede helt for 3 uger siden men tager truxal 15mg om aftenen for at undgå absintenser. Jeg har ikke nogle former for absintenser nu men kan stadig godt få marridt og drømme om jeg flader i.
  Min kærste er utrolig bange for jeg får tilbagefald og begynder, eller allerede er faldet i og ikke vil fortælle hende det.. Jeg vil gøre alt for at berolige hende og tænker på at tage en hast test for at bevise min uskyld, men er bage for at den viser posetivt på 50 ng/ml… Tænker jeg måske bør købe en hash tests med 200 og 300 ng/ml for at berolige hende..vil det være en god ide?..jeg frygter at den i værste tilfælde stadig vil være positiv på 300 ng/ml da mit hashforbrug har været så massivt…Hvor lang tid kan den vise posetiv på 300 ng? og hvornår bør jeg kunne gå i gennem politiets narko test?
  MVH Kenneth en bekymret tidligere hashmisbruger..

  1. Hej,
   Hvis det kun er 3 uger siden du stoppede med dit daglige forbrug, vil testen helt sikkert vise positiv på 50 ng/ml, måske endda også på 200 og 300 ng/ml. Hvis du vil holde øje med at koncentrationen falder, så køb en hash test panel 3, med den kan du se når THC niveauet i din urin, falder under 300, 200 og 50. Men før den er under 50, kan der godt gå måneder.

 34. Hej.
  Jeg har røget hash dagligt i et år ca 2-3 gram om dagen. Nu har jeg ikke røget i 3 måneder men jeg har stadig udslag på thc i urinen. Hvor lang tid kan der gå i nu?

  1. Hej,
   Det er svært at svare helt præcist på, men jeg vil vurdere at det kan være når som helst indenfor de næste par uger, hvis du tester med en cut-off på 50 ng/ml.

 35. Hej.
  Jeg har røget stort set hver dag i sommerferien. Har ikke noget præcist tal på hvor meget om dagen jeg har indtaget, da det har varieret helt fra 0,3g til nok omkring de 2.
  Jeg har efter ferien ikke røget ligeså meget, og de sidste 4 uger røget omkring 2 gange (altså bare en enkelt joint med 4 gutter).
  Sidste gang jeg røg var for cirka 2 uger siden.
  Min mor vil gerne have taget pisprøve på mig her snart, hvilket jeg er en smule paranoid over.
  Hvor lang tid tror du der vil gå, før jeg vil vise negativ i en urin prøve?
  Har hørt, at man hvis drikker en del citron syre (min kammerat sagde han havde snuppet 3 flasker på 3 dage, og derefter havde pisset rent, og han er rimelig “rutineret”) dagene optil prøven, kan det hjælpe mig med at pisse mere klart. Er dette sandt?

  MVH

  1. Hej,
   Hvor lang tid der går før du vil teste negativ på en urinprøve, afhænger af testens grænseværdi. Hvis der testes på en lav grænseværdi, f.eks. 50 ng/ml, vil der nok gå yderligere nogle uger. Du kan jo eventuelt bare selv købe nogle test og tjekke. Ja, det er korrekt at citronsyre kan bruges til “sløring” af urinprøven, så en narkotest viser negativ.

 36. Har røget i næsten en måned hver dag men kun om aftenen inden jeg gik i seng og måske 5 joints på denne måned har ikke røget i en uge nu hvor lang tid vil der gå inden det er ude af kroppen?

  1. Hej,
   Der kan godt gå adskillige uger før det er ude af din krop. Køb eventuelt nogle tests, og prøv at se hvornår den bliver negativ.

 37. hej jeg skal i retten og have en dom for spiritus kørsel (blev taget på vej ned til bageren dagen efter en bytur)
  jeg har røget hash fast 1 månedstid for 2 måneder siden. men ved i om de tester en samme dag man får dommen eller først når man skal til evt samfundstjeneste eller samtaler med kriminal forsorgen?

 38. Hej, jeg røg 2 gange på en uge for 3 måneder siden, og røg så igen i dag, hvor lang tid vil det cirka tage for at det er ude af kroppen.

  1. Hej, det kan jeg desværre ikke svare helt konkret på. Jeg kan dog svare at dit THC niveau højst sandsynligt er under 50 ng/ml (standard grænseværdien på en narkotest) i løbet af 1-4 døgn.

 39. Hej. Jeg har været stoppet med at ryge hash i 4 måneder, efter et dagligt forbrug. Jeg har været helt clean og testene viste alle negativ for en måned siden.
  I går aftes røg vi så en 3 joint, 3 mand til deling.
  Hvor lang tid ville der gå før det er ude af urinen??

  1. Hej,
   Dit THC niveau vil højst sandsynligt være under 50 ng/ml (standard grænseværdien på en narkotest) i løbet af 1-4 døgn.

 40. Hvis jeg har røget dagligt hver dag i Ca 1,5måned. Måske en joint om dagen. Hvor længe går der så inden thc’en er ude a kroppen og jeg kan ligge en ren urinprøve.?

  1. Hej,
   Det kommer an på testens grænseværdi. Men med en grænseværdi på 50 ng/ml, vil der nok gå adskillige uger.

 41. Har røget fast de sidste mange år og har ikke røget de sidste 3 uger. Hvor længe ville der går, før jeg kan lave en ren prøve??

  1. Det kommer an på grænseværdien og metoden der testes. En blodprøve på lab, kan måle helt ned til meget små koncentrationer og derved spore længere tid. En screeningtest på 50 ng/ml, kan være positiv i op til 8 uger, ved et længerevarende dagligt forbrug.

 42. Hej. Jeg havde været stoppet med at ryge i nogle måneder og har idag røget et enkelt Bong hovede fra et mix med ca. 0,25 g hash pr. smøg. Mit spørgsmål lyder så på hvor længe det vil være i kroppen?

 43. Hej.
  Jeg har røget dagligt i 25år med undtagen af få dages pause engang imellem.. skulle tage en tisprøve i forbindelse med et ophold hvor man skulle være fri for alt, det tog 3 uger og så var der intet at måle trods der er en af Danmarks mest avanceret maskiner, kan det være fordi jeg er meget spinkel og nærmest ingen fedt har på kroppen som det kan ophobe sig i? Skal siges at jeg svedte utroligt meget om natten i de tre uger.

 44. Hej jeg bor ikke så langt fra et misbrugscenter forleden dag var jeg ude og gå. 2 gik og røg foran mig og jeg kunne lugte det var hash jeg prøvede ihærdigt ikke at lugte meget til det men kunne ane lugten af hash. Jeg ryger aldrig hash og valgte dagen efter at tage toget på arbejde i stedet for bilen og har gjort det siden.

  Mit spørgsmål lyder hvor længe skal jeg tage toget og ikke min bil da jeg ikke ved hvor længe det sidder i kroppen når man kun har lugtet dem foran røg ?. vil ikke miste kortet og arb nemlig

  håber at få nogle gode svar 🙂

 45. Hej.
  Jeg røg hash hverdag i 7 år, jeg stoppede så fordi jeg fik nyt job som sømand ved mærsk. Så jeg var meget bange for det kunne spores, da de nogle gange tager urin prøver hvor de bruger laboratorie test, så der kan ikke snydes. Men overraskende nok, var jeg clean 3 uger efter jeg stoppede, er næsten sikker på det skyldtes at jeg er en meget spinkel person og har et vildt stofskifte. Har nogle kammerater hvor det tog Ca. 2 måneder, så det er meget forskelligt fra person til person. Og derfor svært og sige hvor lang tid det tager.

   1. Jeg har ikke røget i 3 måneder, og lige pt som situationen står til, ligger jeg urin prøver til rigspolitiet en enkelt gang om måneden(grunden ka være irellevant)
    Mit spørgsmål lyder på hvorvidt jeg kan ryge en enkelt joint med kæreste. Og stadig være clean til testen en måned efter.

 46. hej jeg har røget sådan 1 gram hver dag i vinterferien hvor lang tid går det cirka før det er ude i en test

  1. Det kommer helt an på hvilken grænseværdi testen måler ud fra, samt om det er på urin, spyt eller hår.

 47. Jeg har røget cirka 1,5G hash hver dag i 2 år og er stoppet d. 10/03/2018.

  Hvor længe kan det mon spores i min krop? Og hvor længe går der før jeg kan kalde mig for “clean”

 48. Hvis man har haft et jævnt hash misbrug med stor daglig indtag, og man så holdet 3 måneder og ligger ren urin prøve, kan hashen så spores i længere tid hvis man indtager hash 1 gang, kun i 1 dag, kan det så spores længere tid efterfølgende eller er det ligesom normale andre? Altså det vil sige cirka én uge. Mvh

 49. Hej jeg røg et lille bonghovde for 7 dag siden hvor længe kan det spores i en urintest

 50. Hej, jeg har røget hver dag i 4 uger 1-2 gram, hvor langtid vil der gå før man ikke kan spore det..

  1. Kommer an på hvilken test du måler med. Men en THC test på 50 ng/ml vil nok kunne være positiv i adskillige uger.

 51. hejsa…

  Jeg har i weekenden fredag d 23/3 kl ca 22 om aftenen røget 2 hvæs på en joint og søndag aften slog den positivt ud på en 50 ng test – har bedt om at få testen sendt ind og tjekket igen, ved nemli de dér bruger 300 ng tests.

  Så mit spørgsmål lyder så på; Vil samme urin som jeg afleverede til dem søndag aften og slå positivt ud på en 300 ng test hos dem, eller ka jeg regne med den kommer negativ tilbage?

 52. Hej
  Jeg har røget ca 1 til 2 joint hver fredag det sidste halve år
  hvor lang tid kan det spores i mit urin?

 53. Hej. Jeg har røget en godnat joint hver dag i ca et år, dog det mange vil kalde en “pige-joint” med 0,2-0,3 gr i. Nogle dage har jeg dog røget mere i selskab med andre. Jeg dyrker sport 2-3 gange om ugen (har hørt det hjælper at være fysisk aktiv). Har ikke røget siden d. 30/8 og har taget 4 urintester siden på 50/kg som alle har vist negativ… Kan jeg regne med at min urintest jeg fik lavet hos lægen d. 8/10 også vil være negativ?? :-//

 54. Har røget hver dag i 3 år men været røgfri i 110 dage og resten en 50ng test idag som blev positiv hvor længe kan jeg forvente det bliver ved ?

  1. Det er svært at svare helt specifikt på, men du bør snart kunne aflægge en negativ 50 ng/ml test. Normalt siger man at sporingstiden ved et langvarigt dagligt forbrug i mere ekstreme tilfælde, ligger på op til 5 måneder.

 55. Hej

  Jeg har røget dagligt i 10 år efter hånden, 0,5- 1 G om dagen i joints.
  Røg så ikke fra den 23-28 dec, men igen et par joint om dagen fra til 28 dec til 3 jan.. Har så ikke røget siden til 3 jan, og skal op til urin prøve hos lægen den 17 jan..
  Hvor gode chancer er der for at den er negativ? Jeg har købt 50 mg test også, som bare ikke er kommet endnu..

  1. Der er chancerne meget dårlige, du må forvente at være positiv på 50 ng/ml i op til flere måneder.

 56. Hej.
  Håber at du kan hjælpe.
  Kan ikke rigtig finde en sammenligning med politiets grænseværdier målt op imod de forskellige hash THC test som måler i ng/ml.
  politiets max. THC grænseværdi for at slippe for en bøde er 0.001 mg/kg blod dvs. 3000 ng/kg blod dvs. 3 ng /ml…Hvordan kan en 50ng/ml test så vise hvor på politiets måle skala man befinder sig når deres grænseværdier er så meget lavere en testen kan måle ?
  på forhånd tak

  1. Det korte svar er at der ikke findes en hash test hvor resultatet kan bruges i forhold til politiets. Som du selv skriver, måler politiets blodanalyse ned til næste 0-grænse, og den eneste måde at kunne teste med så lave værdier, er laboratorieanalyser (GC/MS – LC-MS/MS).

 57. Jeg har lige før nytår, ovenpå at være helt clean fra hash (ren urinprøve) i 4måneder, røget 1-2 joints 4 dage i streg, og holdte så en pause på 5 dage, hvor jeg så har røget 2 gang med 1 dags interval efterfølgende. altså i alt 6 dages rygning, 4 af dem i streg…

  Hvornår vil du skyde på, at mit urin var rent med en 50 ng/ml? Hvis det hjælper, så blev jeg clean efter 45 dage på en urintest efter at have røget hash hver dag i flere måneder.

   1. Så det ville være mere eller mindre sikkert at antage, at jeg kan aflevere en ren urinprøve 22-23 døgn efter sidste indtagelse, også selvom at testen foretages hos Statens Serum Institut. Kender intet til deres test procedurer..
    Jeg har ikke røget vildt meget nogle af dagene. Vil skyde på de dage jeg har røget sammenlagt er 4gram, altså omkring 1gram pr dag.
    Skal ligge min 6. Og sidste urinprøve her snart, og vil gerne være “sikker” på at den går igennem 😉 eller i hvertfald fortrøstningsfuld

    Tak.

 58. Hey har lige taget en test er det en fejl at den på 200/100 og 50 er positiv når jeg ikke har røget i 2 måneder snart 3.
  PS den på 20 var hverken positiv eller negativ

 59. Hej jeg røg hash hverdag i hele marts måned ca 0,5-1g om dagen og stoppede i starten af april men jeg røg ca. 1g d. 20. og d.21. April, hvor lang tid tror du der går før det viser negativ på en 50 ng/ml test?

 60. Hej,
  Min søn er blevet testet for thc igennem en længere periode med 14 dages mellemrum.
  de sidste 5 test har været clean.
  Men forleden dag slog den ud på thc og han påstår hårdnakket at han ikke har røget og siger at den må være slået ud på passiv rygning, da han stadig er sammen med sine hash venner.
  Kan det passe ?

  1. Passiv rygning.. 🤔 hvis de har pustet 50 hiv direkte ned i svælget på ham.

   Har ALDRIG hørt om passiv rygning slå ud på en test, og jeg har set hundredevis

 61. Hej jeg har røget hver dag en 1,5 , dog under et gram om dagen, og nogle dage med pauser på de1,5 måned. Har det betydning for hvor stor mængde man ryger hvor længe det kan spores? Skal til urintest d. 22 kan det nå at være ude af urinen!?? Mvh

 62. Hej jeg har røget 1g ca hver dag i 10 år , nu har jeg ikke røget i 13 dage. Min urinprøve er er nu negativpå 300, men posetiv på 200. Spyttets er negativ. Mit spørgsmål: Hvad vil min blod prøve Værdi så lige på?
  Findes der et skema med blod værdier holdt op mod urinværdier og spyt ? Da det er det aktive thc i mit blod der er interesant for mig.
  Ved godt min urin vil været positiv i meget lang tid det sider i fedtvævet og udskilles maget langsomt (thc syrer ) kaldes det vist.
  Er det rigtigt forstået at man kan have en positiv urin prøve, men en negativ blod prøve og i såfald ,hvor lang ned skal jeg ha min urin prøve ned for at ligge en ren blodprøve. Kort og godt hvornår kan jeg kører lovligt i min bil.

 63. Hvor længe kan jeg regne med at hashen spores i mit urin?
  Jeg har røget hver dag i 2 år og ca. 1 gram til 2 om dagen da jeg har røget bong, og min skole giver mig narkotest, har lige fået en og får en igen i næste uge, også kommer de til at fortsætte med at gøre det på mig 1 gang om måneden, hvornår begynder den at falde? Jeg ved min storebror var 3 måneder om at tisse rent, skal jeg regne med det samme?

 64. hej jeg har lige taget 7 hvæs af en joint, og jeg har været clean i lang tid. men faldt lige i igen for at prøve det… hvor lang tid går der før jeg er clean?

 65. Hej jeg har røget ca 2 g om dagen i 5 6 år

  Hvor længe går der inden man ikke kan spore det mere

  Jeg har taget test 3 indtil nu

  På 23 dage værdien er stædig over 200 NG per ml blød på en urin test

  Hvis jeg beder om og få en blodprøve kan det så spores

 66. hverken ryger eller spiller hashcookie normalt, spiste en cookie i går blev rimelig skæv, hvornår er det ude at kroppen, skal aflægge urinprøve om 10 dage. ?

 67. Hej
  Jeg vil høre hvad er sikkerheden på måling af blod i forhold til THC i trafik sager? og ved man hvad der tages hensyn til ved disse målinger.
  Hvis man har en måling på f.eks. 0.0036 hvor sikker er den så?
  kunne man med den usikkerhed der er i testen, gøre gældende at den kunne være lavere?

 68. Hej har røget 0,3 gram hash om dagen i nogle måneder, har 1 måned til at aflægge ren urin prøve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *