Ny test for Clonazepam (Rivotril)

Narkotest specifikt designet til også at fange Clonazepam (Rivotril). Denne narkotest, er en benzotest, hvor grænseværdien for clonazepam er sænket.

OBS! Testen vil også fange alle andre benzodiazepiner. Derfor kan man med fordel anvende testen, sammen med en “normal” benzotest. Hvis den normale benzotest viser negativt resultat, kan man anvende clonazepam testen. Hvis clonazepam testen så viser positivt resultat, skyldes det højst sandsynligt et indtag af clonazepam, f.eks. Rivotril.

Testen er en NanoSticka narkotest (Ferle Produkter’s eget varemærke).

[wp_ad_camp_3]

11 meninger om “Ny test for Clonazepam (Rivotril)”

 1. Det er jeg glad for at høre! Har været en meget efterspurgt test i vores misbrugsbehandling i lang tid. Men vil det så sige at den KUN indeholder test-reagens (eller hvad det nu kaldes) for Clonazepam substansen og ikke som hidtil alle de andre benzo substanser med højere værdi?

  1. Hej Jane,

   Tak for din kommentar. Ja, den nye clonazepam test indeholder kun reagens for clonazepam, ingen andre benzoreagenser.

 2. Disse narko tests er varm luft ingen kan præcis forklare hvordan indikations processen foregår og om fejl raten ,usikkerhed ang result og svært aflæselige resultater,i princippet kun disse tests slå ud på fiskeolie nikotin what ever ingen få chancen for atanfægte resultatet !der er også pupil testene er det mest fucked up uvidenskabelige og lagmands tolket blir det fuldstændig tilfældigt hvem der risikerer bøde ,!

 3. Disse Clonazepam test reagerer positivt på et glas vand.

  jeg kan kun anbefale at de aldrig bruges – ikke engang som screening.

  De reagerer positivt på ren postevand, min hunds urin, min urin og min mormors urin, og ingen af os tager benzo præparater

  1. Hvis de tester positivt på vand, er holdbarhedsdatoen enten overskredet eller også aflæses testen forkert.

 4. Jeg sidder her med min kammerats kæreste som har taget 5 test hvor de allesammen slog ud på ketamin. Hun er gravid og jeg ved hun ikke har taget det. Derfor ville jeg gerne vide hvad kan få en test til at slå ud på ketamin udover ketamin?? Det går hende meget på da vi ikke kan finde svaret nogen andre steder

  1. Hejsa,

   Først og fremmest, er i sikre på at i aflæser testen korrekt? Mange kommer til at aflæse dem omvendt, altså at 2 streger er positiv. Det eneste jeg kender til som kan krydsreagere med ketamin, er et præparat som hedder Lergigan comp, men dette sælges ikke i Danmark, derimod i Sverige.

 5. hej
  jeg har taget en test der slå ud på benzo.
  jeg har ikke tag nogle benzoer.
  derimod har jeg taget Ibumetin panodil zapp og vitaminer
  næsespray panodil hot hvad kan slå ud på det præprat

 6. Se ved lyder mærkeligt men ved næsten alle urinprøver forklaring misforstået man det positivt på urinprøver betyder ren jeg ved lyder mærkeligt men det har det gjort de 20 år jeg har været i misbrug dummet mig et par gange før jeg fatte for de kom sagde den er positivt for amt fx. Og det skulle den ikke kunne havde været 5 dage efter sidst tog men det er den måde de snyder folk på til sige de har taget noget de måske har men de ikke skulle kunne se for positivt betyder negativt altså ingen ting i ved de fleste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *