Test for narkotika med professionelle narkotest

Narkotest eller narkotikatest som de også kaldes, er et fremragende værktøj i kampen mod narkotikamisbrug, men… – Det kræver dog at de bliver anvendt på den rigtige måde. Det er først og fremmest vigtigt at man sætter sig grundigt ind i hvordan en narkotest fungerer, det gælder både rent kemisk men endnu vigtigere hvordan man skal tolke et eventuelt positivt resultat. Alle former for narkotika er individuelle i den måde de reagerer på og udover det, er narkotest også forskelligt opbygget med især deres grænseværdier (cut-off) for hver narkotika-parameter.

For mange typer af narkotika, gælder det også at visse lægemidler kan “krydreagere” med en narkotest. Et helt klassisk eksempel er Kodimagnyl som reagere på en narkotest for opiater. Hvorfor gør den det? Det er fordi at Kodimagnyl indeholder kodein som indgår i opiat-gruppen (heroin, kodein, morfin).

Dette er et par af de faktorer som er meget vigtige at være opmærksom på når man arbejder med narkotest. Man kan læse alt om narkotest og narkotikatestning på Ferle Produkter’s hjemmeside. Ferle Produkter er Danmarks ældste firma (etableret i 1994) indenfor narkotest og narkotikatestning.

Køb professionelle narkotest til privat brug her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *