Test for Spice K2 (syntetisk hash)

Endelig er der en narkotest for Spice (syntetisk hash/cannabis) i handel. Det er Ferle Produkter som er specialister i narkotikatestning som har udviklet en narkotest for spice K2 (syntetisk THC/Cannabis/Hash). En normal narkotest for hash (THC) fanger ikke Spice.

Syntetisk cannabis kendes især under navnene som “K2” og “Spice”, som begge i høj grad er blevet decideret varemærker. Det er også grunden til, at syntetisk cannabis ofte omtales som et krydderi-produkt, på grund af det sidstnævnte navn. En type af syntetisk cannabis som sælges i Australien og asien er kendt som “Kronic”.

Forskningsresultater for Spice (syntetisk cannabis) begynder først nu at blive tilgængelige. Indledende undersøgelser er fokuseret på den effekt syntetisk cannabis har i forbindelse med psykoser. Det synes sandsynligt, at syntetisk cannabis efter kortere tid end almindelig cannabis, kan lede til svære psykoser. Undersøgelser tyder på, at en syntetisk cannabis forgiftning er forbundet med akut psykose, forværring af tidligere stabile psykotiske lidelser, og også kan have evnen til at udløse en kronisk (langvarig) psykotisk lidelse blandt sårbare personer, såsom dem med en familie-historie af psykisk sygdom.

Bestil/køb Spicetesten her:

Erhverv
Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *