Test om koncentrationen af hash er nedadgående

thc test

hash test panel 3Man kan med en narkotest for hash med 3 forskellige grænseværdier få en indikation af om en persons koncentration af THC/hash er faldende eller stigende. Hash-test Panel 3 som testen hedder, tester for hash med grænseværdierne 50, 200 og 300 ng/ml. Alt afhængig af hvilken/hvilke grænseværdier som viser positiv, kan man konkludere ca. hvor koncentrationen ligger.

Eksempler på resultater

Her er et par eksempler på hvordan man skal tolke resultaterne. Vi tager 3 test med nogle ugers mellemrum på samme person.

Test nr. 1: 50, 200 og 300 ng/ml er alle positive. Vi kan her konkludere at koncentrationen af hash/THC ligger over 300 ng/ml.

Test nr. 2: 50 og 200 ng/ml er positive og 300 ng/ml er negativ. Her vil koncentrationen af hash/THC da ligge over 200, men under 300 ng/ml. Altså har personen med stor sandsynlighed ikke røget hash siden test nr. 1.

Test nr. 3: Alle 3 grænseværdier er igen positive. Dette betyder så at personen har røget hash efter test nr. 2.

På denne måde kan man følge en cannabis nedtrapning og se om personen holder sig fra at ryge hash. Denne hash-test er især god til at motivere unge mennesker. Det giver en god effekt at de kan se med egne øjne at deres koncentration af hash/THC er nedadgående.

Hvor længe man kan spores hash i urinen med en hash test er meget individuelt, klik her for at se hvor længe hash kan spores med en hash test

Køb Panel 3 hash testen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *