Undgå snyd med urinprøver i forbindelse med narkotest

Det er meget let at finde opskrifter på nettet om hvordan man kan snyde med en urinprøve i forbindelse med en narkotest. Vi vil ikke bidrage med links til disse sider, men blot påpege at de desværre findes. Hjemmesiderne med opskrifter på hvordan man kan snyde en narkotest er hovedsageligt amerikanske. Grunden til at de er amerikanske er at USA er meget længere fremme hvad angår anvendelse af narkotester både i forbindelse med job, uddannelse, sport osv.

Der findes praktisk talt utallige metoder hvorpå man kan manipulere / snyde med en urinprøve. Formålet er naturligvis, at skjule et evt. indtag af narkotika. Den mest almindelige metode til at snyde med en urinprøve er at drikke en masse vand, eller direkte fortynde urinen med vand. Dette vil medføre at en narkotest ikke kan fange en eventuel koncentration af narkotika. Mange narkotest har indbygget manipulationskontrol som påviser om urinen er indenfor normal værdi hvad angår pH, kreatinin og oxidanter.

pH værdien kan påvirkes ved at tilsætte emner som sæbe, svovl, citronsyre osv., hvilket gør at narkotesten ikke kan påvise et narkotikaindhold.

Kreatinin værdien viser om urinen er fortyndet med vand eller anden form for væske.

Oxidanter så som blegemiddel kan tilsættes urinprøven for at sløre resultatet. Normal urin bør ikke indholde oxidanter, så hvis oxidant-testen er positiv, skyldes det højst sandsynligt at der er tilsat f.eks. blegemiddel til urinprøven (i et forsøg på at snyde med resultatet).

Da information om hvordan man kan snyde med urinprøven i forbindelse med narkotester er så let tilgængelige overalt på internettet, sker der desværre ofte forsøg på snyd. Det sker alle steder og i alle aldersgrupper. Man kan tage visse forholdsregler for at undgå snyd med en narkotest. Det vigtigste er helt klart at personen som skal testes ikke er klar over hvornår det skal ske. Derved har personen ikke mulighed for at forberede sig. Derudover er der en del forholdsregler man kan tage, mange af dem, beskrevet i linket ovenfor.

Læs her hvordan man kan undgå at der bliver snydt med urinprøven i forbindelse med en narkotest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *